Várkert Bazár

Újraindult a kulturális élet a Várkert Bazárban!

Újraindult a kulturális élet a Várkert Bazárban!

Örömmel tudatjuk kedves látogatóinkkal, hogy az Új világ született kiállítás megnyitotta kapuit, melyre kedd-vasárnap 10-18 óra között várjuk Önöket.

Tárlatvezetési időpontok pedig itt érhetők el.

Faragó Géza szecessziós plakátgyűjteménye a Déli panoráma teraszon június végéig változatlanul megtekinthető. A „Mesél az utca” nevet viselő plakátinstalláció békebeli hangulatával idézi meg a századelős Budapest éjszakai életének rejtelmeit.

„A Hauszmann-sztori” címmel a Budavári Palota A épületében teljesen új elemként egy izgalmas ingyenes tárlat mutatja be a Budavári Palotanegyed századfordulós és mai fejlesztéseit.

Érdemes ellátogatni a Budai Várséták tematikus sétáira is. Május első hetében egy új élménysétával gazdagodik a kínálat, melynek során a középkori zsidónegyed életével ismerkedhettek meg a Várhegy pincerendszerében. 

A programokat, kiállításokat és vezetett sétákat a hatályos rendelet alapján védettségi- és személyi igazolvány együttes bemutatásával látogathatják a 18 év felettiek. A 18 év alatti hozzátartozók mentesülnek a védettségi igazolás alól. A kiállítás területén az érvényes járványügyi szabályok betartása kötelező.

Munkatársaink egészségügyi óvintézkedések betartásával fogadják látogatóinkat: annak ellenére, hogy a kollégák nagy részét már beoltották, valamennyi dolgozó továbbra is maszkot visel és a zárt terekben elérhetők lesznek kézfertőtlenítési pontok is a visszatérő közönség nagyobb biztonsága érdekében.

Kellemes időtöltést kívánunk!

A Várkert Bazár csapata