Várkert Bazár

Tájékoztatás a Várkert Bazár programjainak elmaradásáról

Kedves Látogatóink!

A kormány veszélyhelyzeti intézkedésének értelmében, a 484/2020. (XI. 10.) rendelet alapján a rendezvényeket járványügyi okokból általánosan betiltották, a Várkert Bazár programjait a rendelkezés érvényben maradásáig töröltük vagy halasztottuk. Bezár Új világ született című kiállításunk is és elmarad a Budai Várséták összes tematikus sétája.

Az online vásárolt jegyeket az Interticket Kft. automatikusan visszautalja.

Információk a visszautalásról:

A belépőjegyek árát a vásárlásnál használt bankkártyához tartozó számlaszámra írja jóvá a számlavezető bankja.

A jóváírás nem számlaszám vagy bankkártya szám alapján történik – mivel a bankszámlaszámokat, bankkártya adatokat biztonsági okokból az Interticket Kft. nem láthatja, az adatokat nem kezeli, nem tárolja – hanem a tranzakció során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank írja jóvá automatikusan az összeget az ügyfelek számára.

A bank, online vásárlások esetén 30 de legkésőbb 60 banki napon belül utalja vissza a vásárlás ellenértéket.

Csapatunkkal folyamatosan dolgozunk azon, hogy az online teret kulturális tartalommal töltsük meg, a Várkert Stream alatt futó online estek továbbra is elérhetőek lesznek és újabb tartalmakat is közzéteszünk.

A további programokkal kapcsolatban a jövőben is informáljuk a közönséget, a fejleményekről folyamatosan tájékoztatást nyújtunk honlapunkon és facebook oldalunkon is.

Vigyázzunk egymásra!