Várkert Bazár

Anyáknapi előadás

Művészetek találkozásával köszöntjük az édesanyákat

Vasárnap kivételes összművészeti alkalomra készülünk. Anyák napja alkalmából két korosztály énekesnőjének nagyszabású koncertje és Magyarország legnépszerűbb kortárs művészeti vására várja a közönséget.

Lovász Irén és Дeva két generáció tagjaként együtt idézik meg a folytonosságot, anya és lánya kapcsolatát, a női teremtőerőt: a Kossuth-díjas népdalénekes és a Petőfi Zenei Díj idei legjobb női hangja lép közösen színpadra. Lovász Irén korábbi, Női Hang című albuma nyomán a Kerub zenekarral kiegészülve népzenei motívumaink világzenei szövetbe ágyazódnak az anyák iránti tisztelet és a női inspiráció zenei estjén.

 

 

Az esti koncert mellett már délután várunk mindenkit a WAMP designvásárra, amelyre ingyenes a belépés. A mai magyar divat és design törekvéseit támogató művészeti vásár célja 2006-os alapításától kezdve, hogy a közízlés formálójaként támogassa a magyar termékek megjelenését és imidzsét, a kimagasló, minőségi designt kézzelfoghatóvá, mindenki számára elérhetővé tegye.

Napjainkra a WAMP igazi társas eseménnyé bővült, kiemelkedő magyar tervezőket és művészeket mutat be a nagyközönség számára. Kulturális és design fórum, urbánus találkozási pont, amelyet nemcsak alkotók és vásárlók, hanem turisták, kreatív szakemberek, trendszetter fiatalok keresnek fel. Közel tizenhat éve a WAMP a friss designtermékekre éhes közönség rendszeres hétvégi zarándokhelye. Idén tavasszal és nyáron a designvásár az anyák napi rendezvény mellett további két alkalommal színesíti majd a Várkert Bazár színvonalas programjait.