Várkert Bazár

Március 15. - Tájékoztatás a programok elmaradásáról

Kedves Közönségünk!

A Várkert Bazár a főváros meghatározó kulturális központja, hagyományainkhoz híven idén is a március 15-i nemzeti ünnepünkhöz méltó programsorozattal készültünk.
Számunkra vendégeink, a fellépők és a munkatársaink védelme kiemelten fontos, ezért a koronavírus elleni védekezésért felelős operatív törzs ajánlásának megfelelően a Várkert Bazár rendezvénytermébe 2020. március 15-re meghirdetett programokat lemondjuk. Az egész napos, beltéri ingyenes programok és a Nem engedünk a '48-ból c. séta mellett a jegyvásárláshoz kötött esti „A szép szabadságért…” című produkció is elmarad.
Az online vásárolt jegyek visszaváltásáról az Interticket Kft. küld értesítést a vásárlóknak, míg a Várkert Bazár jegypénztáraiban megvásárolt jegyek az előadás dátumától 14 napon belül válthatóak vissza a Déli Palotában található jegypénztárunkban.
A Várkert Bazár egyéb, kevesebb látogatószámú programjait egyelőre megrendezzük, ugyanakkor folyamatosan figyelemmel követjük az operatív törzs tájékoztatását, hiszen számunkra is a magyar emberek egészségének megőrzése a legfontosabb. Ezért bevezettünk a vírus terjedését visszaszorító intézkedéseket, ezek között szerepel a Várkert Bazár területének, közösségi tereinek, a nézők és munkatársak által használt helyszínek rendszeres fertőtlenítése. Továbbá minden munkatársunkat tájékoztattuk a fokozott higiéniai szabályokról.
Programváltozás esetén a jövőben is informáljuk a közönséget és a sajtó munkatársait, a fejleményekről folyamatosan tájékoztatást nyújtunk honlapunkon és Facebook-oldalunkon is.
A koronavírus és az influenza terjedésének megakadályozása érdekében arra kérjük kedves nézőinket, hogy amennyiben betegség tüneteit észlelik magukon, maradjanak otthon és haladéktalanul értesítsék háziorvosukat telefonon.

Köszönjük a megértést!
Várkert Bazár csapata