Várkert Bazár

varkert

Kulturális élmények januárban

Indítsa az évet kultúrával! Januártól ismét változatos programokkal, újdonságokkal várjuk látogatóinkat!

Várkert Irodalom

Folytatódnak nagysikerű irodalmi estjeink! Az újévben is havi rendszerességgel jelentkeznek Aposztróf és ENEMVÉ c. estjeink, Juhász Anna irodalmár és Ugron Zsolna írónő vezetésével. Január 22-én Farkas Róberttel
Grecsó Krisztiánnal, Kiss Gergővel, Kulka Jánossal beszélgetünk irodalomról, motivációról, sorsfordító könyvekről. Január 29-én kedvenc verseinket ismét három ismert színművész és egy népszerű zenész előadásában hallhatjuk. Vendégeink lesznek: Gera Marina, Hajdú Steve, Szabó Simon, Járai Márk.

Várkert Mozi

Salvador Dalí, Monet, Van Gogh, Caravaggio, Leonardo, Tintoretto, Klimt és Schiele életét és művészetét feldolgozó filmek ismét beköltöznek a Várkert Mozi Vetítőtermébe! Ismerje meg a legnagyobb művészek izgalmas életét A művészet templomai ismeretterjesztő filmsorozat legújabb részeiben!

Tárlatvezetések, múzeumpedagógia

Ismerje meg az Iparművészeti Múzeum kulisszatitkait, tekintsen be gazdag Textil- és Viseletgyűjteményébe szakmai tárlatvezetésünkön!
Új világ született állandó kiállításunkon pedig rendhagyó és interaktív módon ismerheti meg az első világháború és az azt követő időszak eseményeit.
Új időpontokban indulnak INGYENES múzeumpedagógiai foglalkozásaink
10-14, 12-14 éves és érettségire készülő diákoknak!