Várkert Bazár

Interaktív játékok és kézműves foglalkozások programjai advent negyedik vasárnapján

Változatos programokkal várjuk a családokat advent vasárnapjain. Az interaktív családi játékok és az egész napos kézműveskedés mellett Grecsó Krisztián Belefér egy pici szívbe című verseskötete megzenésített formában lesz hallható minden vasárnap 11 órától a szerző és a Csík zenekar válogatott tagjainak ingyenes, táncos-dalos gyerekkoncertjén. 

Interaktív játékok és kézműves foglalkozások programjai advent negyedik vasárnapján:

🎄2022.12.18. 10.00-18.00🎄

🎄Hókirálynő mesés birodalma interaktív játékok:

A Hókirálynő Téli muzsikája -  zene és hangfelismerés: Ismert és kevésbé ismert gyönyörű téli dallamok csendülnek fel, illetve a téllel kapcsolatos hangok, zörejek hallhatók, melyek mind-mind felismerésre várnak.

Jégtáncos próbatétel: A családoknak a különleges pályákon úgy kell végigtáncolniuk, mintha jégen suhannának, ráadásul nem elég átérni, de közben az adott feladatokat is el kell végezniük a hófehér mesebirodalomban.

Ébreszd fel a fényt! : A különleges játékban a gyerekeknek addig kell cserélgetni a varázslatos lámpákat, amíg a játéktábla fénybe nem borul.

A hókirálynő varázshalai:  Amikor enyhébb az idő, a királynő varázshalai nemhogy lubickolnak, de ezer színben pompáznak. Ám eljön a téli zimankó s akkor bizony óriási a riadalom. Most a gyerekeken a sor segíteni, s kihorgászni a kis halakat, majd áttenni a melegebb akváriumba.

 

🎄Kézműves foglalkozások:

Papírtányér díszítése (stencillel) Várkert Bazáros mintával

Egyedi könyvecske készítése (egyedileg nyomtatott csomagolópapírból)

Ajándékkísérők készítése (egyedileg nyomtatott csomagolópapírból)

Üdvözlőlapok készítése fonalgrafikával

Kis ajándékok nemezeléssel

További programok és információk itt.