Várkert Bazár

Erre ügyeljetek jegyvásárlásnál!

Vigyázat, nehogy csalódjatok! Örülünk, hogy gyorsan teltházasak lesznek az eseményeink, de mérsékli az örömünket, amikor a népszerűség úgy is jelentkezik, hogy néhány nézőnk ismeretlen forrásból származó, feltehetően hamisított elektronikus jeggyel érkezik, és ez persze egyből ki is derül a beléptetésnél. ☹

A kellemetlenségek elkerülése érdekében, azaz a jóhiszemű vásárló, ne a belépésnél szembesüljön, hogy csalás áldozata lett, kérjük, hogy a Várkert Bazár saját szervezésű előadásaira, koncertjeire kizárólag a varkertbazar.hu weboldalon keresztül vagy hivatalos jegypénztárainkban, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában váltsatok jegyet.

Továbbá javasoljuk elkerülni a közösségi médiás jegyüzérkedést: ha olyan posztot oszt meg valaki eseményünknél, hogy eladná a jegyét, mert nem tud elmenni, akkor magánszeméllyel csakis megbízható ismerőssel érdemes egyeztetni. A csalóknak pedig üzenjük, hogy megtesszük a megfelelő lépéseket, hogy a közönségünket megóvjuk minden csalódástól!

Úgyhogy, aki rejtői fordulatok helyett igazi Rejtő Jenő-élményre vágyik, annak máris van egy ajánlatunk: