Várkert Bazár

Adventi iparművészeti vásár a Várkert Bazárban

2022 Adventjén, Magyarország lenyűgöző helyszínén a magyar kortárs iparművészet legjavával találkozhat a művészetkedvelő közönség a REARTICON Iparművészeti Egyesület és a Várkert Bazár közös rendezvényén.

A Várkert Bazár 2022 advent négy vasárnapján ismét megrendezi, immáron negyedik alkalommal a kortárs iparművészek vásárát. Szigorú, neves, elismert szakmai zsűri válogatta és jelölte a művészeket ez alkalommal is erre a bensőséges, családi hangulatú szalon / vásár / kiállításra. Egyedülálló különlegessége ennek az eseménynek, hogy nem csupán alkotásokat csodálhatnak, vásárolhatnak a látogatók. Mind ezen felül lehetőség van a tárgyak alkotóival is találkozni és megismerni a műalkotások anyagát, stílusát, történetét. Pontosan ez a bája ezeknek a megismételhetetlen találkozásoknak, amit a vásárló mint emléket vihet haza az otthonába, vagy a tárgy ajándékozásánál adhat tovább, mint személyes történetet a megajándékozottaiknak.A közel 100 kiállítónk a magyar professzionális kortárs iparművészet különböző ágaiból lettek kiválasztva erre a jeles eseményre.

 

Az adventi kiállítás koncepciójának és stratégiájának kidolgozója a A VÁRKERT BAZÁR ÉS A REARTICON IPARMŰVÉSZETI EGYESÜLET.