Várkert Jóga

Időpontok
Helyszín
Panoráma terasz
Belépőjegy
2500Ft

Júliustól új időpontban!

Csodás panoráma, jó levegő, naplemente és egy napzáró, levezető jógaóra a Várkert Bazár Teraszán Bakonyi Panni jógaoktatóval. A vezetett jógaóra 60 perces vinyasa flow stílusban. Közepesen dinamikus, légzésritmusra változtatott pózokkal.

 

Ha még sosem Jógáztál, de kipróbálnád, vagy ha már van tapasztalatod itt a helyed!

 

Bakonyi Panni: “Mindenki már motivációból jógázik, én a személyes fejlődés mellett, nagy örömöt és kihívást is látok benne. Hivatalosan pr-marketing szakon végeztem, kanyargós út vezetett a jógához, még kanyargósabb a tanításhoz. Számomra az, ha ráállok a jógamatracomra egyszerre terápia és kihívás. Ezért tanítok edzőtermen kívül, akár börtönben is, fogvatartottaknak. Gyere, nagy szeretettel várlak a Várkert Jóga órákon!”

 

Kérjük jógamatracot, mozgásban nem akadályozó ruhát és vizet hozz magaddal.

 

Helyszín: Várkert Bazár, Panoráma terasz (esőhelyszín: Oktatóterem)

 

Jegyvásárlás: A jegyek 2.500 Ft-os áron megvásárolhatók, a http://varkertbazar.jegy.hu oldalon, valamint a jegypénztárainkban K-V:10.00-17.30 között és az információs pontunkon H-V:10.00-17.30 között

 

Érkezés: 19.00-tól a Testőrpalota jegypénztárán keresztül

Rossz idő esetén kérlek tájékozódj a Várkert Bazár facebook oldalán (https://www.facebook.com/varkertbazar/) az óra helyszínének változásáról.

 

Házirend PDF formátumban itt érhető el.

 

Jegyár: 2500 Ft