Elismeréseink

FIABCI World Prix d'Excellence 2017

Első díjat nyert Örökségvédelem kategóriában a Várkert Bazár fejlesztéséért a Swietelsky Magyarország a FIABCI (Nemzetközi Ingatlanszövetség) Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázatán!

A Nemzetközi Ingatlanszövetség, a párizsi székhelyű FIABCI minden évben megrendezi a Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot (FIABCI World Prix d'Excellence), mely célja a legsikeresebb ingatlanfejlesztések kiválasztása és elismerése. A 25 évvel ezelőtt útjára indított FIABCI Prix d’Excellence a világ legrangosabb ingatlanfejlesztési pályázata, amelynek történetében eddig öt kontinens 34 országának ingatlanfejlesztői szerepeltek eredményesen.

A bírálat főbb szempontjai között szerepelt az ingatlanfejlesztés koncepciója és eredménye, építészeti- és városépítészeti színvonala, a kivitelezés minősége, valamint a megvalósítás időtartama. Emellett értékelik az értékesítés és bérbeadás eredményességét, továbbá a környezetvédelmi szempontokat és az ingatlanfejlesztés társadalmi hasznosságát.

fiabci
Best of Budapest 2016

A Várkert Bazár idén elnyerte a Best of Budapest Best event & conference locations (2016) díjat.

A Budapest Week Publishing, az ország egyik legismertebb angol-magyar nyelvű kiadója 1993 óta minden évben megkérdezi olvasóit és üzleti partnereit, illetve a kiadó bizottságának tagjait arról, hogy kiket tartanak a hazai idegenforgalmi szolgáltató szféra legjobbjainak. Több mint tízezer szavazat és a szakmai zsűri szigorú ellenőrzése alapján ítélik oda a legjobbaknak járó elismerést. Idén 46 különböző kategóriában összesen 211 szolgáltatót díjaztak a 2016-ban nyújtott teljesítménye alapján. Best event & conference locations kategóriában a Várkert Bazár is az idei díjazottak között szerepel.